Ps.

I varje motgång finns ett frö till framgång....

söndag 13 juni 2010

Ylen 13/6-10 Vertikalfiske

Då var ännu ett vj pass på Ylen avklarat. Det blev inte så mycket sökande efter nya platser idag. Utan vi körde på beprövade ställen. Iofs så hade jag inte fiskat så mycket på två av platserna vi besökte. Vinden var hygglig mot oss på sjön, tog väl i lite stundtals.Några droppar regn fick vi på oss , å två åskknallar hördes.
Kort å gott ganska bra väder. Det tyckte nog smågösarna med. Totalt landade vi 23st gös (Jag 17st , Pierre 6st), 2st skitgäddor å en abborre.. Tre av gösarna var godkända , två fick åka med hem. Vi hade även en massa hugg och tappad fisk idag.

3 kommentarer:

  1. Bra fiske ni hade.
    När vi var och fiskade i Ylen så fick vi bara 3st gösar men men.
    vet du om det finns någon bättre ramp än den vid Gåvanäs.
    Det var stora problem att ta upp när det gräs lera och sandstrand jag vet inte om det går att kalla ramp.
    Men det är en fin sjö så man vill ju prova mera.

    MVH
    Teamaff

    SvaraRadera
  2. Vi lägger i båten i St.Nätaren vid Gyeberg. Sen får man köra i en kanal för att komma te Ylen. Jätte fint:) Jag pratade med en på Kurresfiske, han sa att man kan lägga i småbåtar i Ylen om man har 4-hjulsdrift. Men ev. har dom tänkt göra en vettig ramp där me. Får se hur det blir med det. Det är en mkt intressant sjö iaf. Ska fortsätta leta hotspots där.

    SvaraRadera
  3. Hej
    Man kan ju hoppas på att det blir en bättre ramp vi hade inte 4-hjulsdrift (v70) och en 464 styrpulpet med en 50hk = DÅLIGT GREPP!!!!
    Det går ju alltid att få i men värre att ta upp.
    Man får tacka för infon om den andra rampen.

    SvaraRadera